Din lilla staden Kiruna i norra Sverige erbjuder besökare en otrolig upplevelse. På sommaren är det sol dygnet runt i nästan två månader och på vintern är det total mörker i 3 veckor. Om du har tur så kan du dessutom få se norrsken när du är i Kiruna, vilket stärker känslan av att du är på en unik plats. Naturen i Kiruna går att uppleva på massor av olika sätt, vare sig du föredrar skidor, hundspann eller till fots.

När du åker till Kiruna så behöver du också ett boende för resan. Du behöver inte leta länge för att hitta ett perfekt Hotell i Kiruna. Gå in på http://www.hotellkiruna.com där hittar du allt ifrån super billiga hotell för äventyraren till lyxhotell med pool och romantiska naturvyer. Kiruna är en liten stad men en väldigt stor kommun, vill du komma närmare butiker och restauranger så ska du boka ett hotell i centrala Kiruna. Om du vill ha den underbara naturen precis utanför dörren så ska du boka ett hotell utanför Kiruna, kanske i den lilla byn Jukkasjärvi. Där bygger man bland annat upp det mycket berömda ishotellet varje vinter som lockar mängder med turister.

Vi ska titta lite närmare på två olika hotell i Kiruna. Det första är Bishops Arms Kiruna som har 37 rum fördelat på en våning. Hotellet är beläget i centrala Kiruna nära affärer och restauranger. Hotellet har även en egen restaurang. På rummen får du gratis internet och varje morgon serveras en härlig frokustbuffé. En natt på Bishop Arms kiruna kostar ca 900 kr.

Om du vill bo lite lyxigare under din tid i Kiruna så är Scandic Ferrum ett otroligt fint hotell beläget i Kirunas centrum. Där finns allt för hela familjen, lekrum för barn, biljard, gym, bar och restaurang. Hotellet har 171 rum och wifi och frukostbuffé ingår i priset. I lobbyn på hotellet möts du av en stor eldstad som ger en mysig och varm känsla. Priset för en natt är ca 2000 kr