Golftouren för alla. Visst är det spännande att se proffsen mata drives över 300 meter men det viktigaste med golfen är att den är tillgänglig för alla. MyGolfTour är en golftour där alla är välkomna.

Golfbollar till tävlingar

Oavsett nivå vill man tävla på bra golfbollar. Om golfbollarna är nya eller återvunna spelar ingen roll. Det viktigaste är att det riktiga tourbollar anpassade för tävlingsspel.  De bästa golfbollar till tävlingar är Titleist Pro V1, Callaway Chrome Soft och TaylorMade TP5. Alla de bollarna används av både professionella spelare världen över.

Golfresor

Att åka på golfresa blir mer och mer populärt för varje år. Besöka nya platser och uppleva nya kulturer i kombination med att kunna spela golf samtidigt är helt oslagbart. Valmöjligheterna på destinationer för golfresor är oändliga. Det finns rena golfresor till toppbanor där man helt enkelt inte har tid att göra något annat än att just spela golf. Det är en variant som inte passar så bra till de flesta. Utan majoriteten som åker på golfresa vill också kunna kombinera högklassig golf med allt från sevärdheter, sol och bad, storstadsliv till att bara att ta det lugnt.

Vilken destination som passar är bäst är helt unik för varje golfare. Valmöjligheterna är stora och det finns fantastiska destinationer för golfresor över hela världen. Men de populärast landet att åka på golfresa till är Spanien. Närheten till Spanien är en storfaktor. Ett par timmars flygresa och man är är där. Men framförallt så kan man spela banor av toppklass kombinerat med behagliga temperaturer under större delen av året. Det behöver heller inte vara speciellt dyrt att åka på golfresa. Det finns många billiga golfresor att välja på. De billigaste hittar man runt om i Europa med det går också att hitta golfresor med bra priser till i stort sett världens alla länder.

My Golf Tour Thailand

Spela golf på Black Mountain i Thailand

Boka din golfresa till Black Mountain redan nu! Det finns flera olika resebyråer som säljer golfresor till Hua hin i Thailand. Hua Hin är asiens golfparadis och där hittar du mängder med fina golfbanor inom ett par mils avstånd.

Black Mountain

Black Mountain är en svensk ägd golfbana som öppnade 2007, banan är rankad som en av asiens absolut bästa golfbanor. Black Mountain är inte bara en golfbana utan en anläggning av absolut värlsklass, du hittar 40 st nybyggda villor i skandinavisk- thailändsk stuk för att göra det så lyxigt som möjligt. Alla villor har en egen pool och terass och de ligger i anslutning till Black Mountains korthållsbana som anses vara en av världens absolut bästa. Förutom golf så hittar du även en vattenpark där hela familjen kan ha skoj på dagarna om man inte vill spela golf.

Det är absolut inte försent för att boka din drömresa till Black Mountain i Hua Hin Thailand.

Gör det nu !

No Comments

 • HillOWEr oktober 31, 2020 Svara
  Your comment is awaiting approval.

  Создание искусственного пруда — одно из главных направлений работы нашей компании. У нас вы можете заказать строительство плавательного пруда, который может быть предназначен для отдыха и купания, спортивного рыболовства орошего отдыха. Также, на вашем участке мы готовы изготовить водоем ландшафтно-декоративного назначения, построить альпийскую горку или любой другой водный объект.
  строительство прудов и водоемов.
  Создание искусственного пруда – красота и комфорт с минимальными затратами. Красивый искусственный пруд небольшого размера гармонично впишется в оформление любого дачного участка. Обустроим для Вас пруд – красиво и недорого!
  С ЧЕГО НАЧИНАТЬ СТРОИТЕЛЬСТВО ИСКУССТВЕННЫХ ПРУДОВ?
  Начинать любой проект по ландшафтному дизайну нужно с создания эскиза. При строительстве прудов работа над проектом занимает не меньше времени, чем формирование котлована и гидроизоляционные работы, ведь именно на этом этапе закладываются основы будущего водоема и определяется технология строительства дачного пруда.

  Подробности –
  строительство моста на пруду,
  строительство пруда на участке,
  технология строительства прудов.
  Источник –
  сергей водоемов строительство пруда,
  строительство пруда на участке цена.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *